Premiile oferite de agentia de traduceri Syncro Translation Services bloggerilor:

 

 • Locul I – 250 de lei
 • Locul II – 150 de lei
 • Locul III – 100 de lei

 

Conditii de participare:

 

 • Vechime blog – 3 luni si sa fi scris si cateva articole.
 • DA (Domain Authority/ Autoritatea Domeniului) – cel putin 3.
 • Mentionarea Syncro Translation Services va fi exact asa. Este o agentie de traduceri si nu un birou. Agentia traduce aproape orice si in aproape orice limba. Agentia colaboreaza doar cu traducatori nativi, traducatori specializati in domeniul in/ din care se solicita traducerea. Agentia este printre primele din Romania care pun la dispozitie utilizatorului care ajunge in site posibilitatea de a calcula pretul traduceri instant datorita calculatorului de traducere.
 • Articolul (daca se vor scrie 2 vor fi mai multe sanse de a castiga unul din cele 3 premii) trebuie sa contina 2 link-uri (cat mai spre inceputul articolului) – unul catre https://www.syncrotranslation.com/ro/ cu titlul Agentia/Agentie/Firma de traduceri Syncro Translation Services (orice se alege este perfect) si celalalt catre https://www.syncrotranslation.com/ro/traduceri/ cu titlul Traduceri/ Traducere/ Servicii de traducere a unui/unei prezentari sau a unui discurs pentru o conferinta/ diplome/ document/ disertatie/ certificat/ medical/ judiciar/ financiar/ manual tehnic (oricare din domeniile din https://www.syncrotranslation.com/ro/traduceri/).
 • Un reprezentant al agentiei se va ocupa de validarea articolelor si va alege castigatorii pe data de 23 Decembrie. Criteriile de stabilire a castigatorilor vor fi: cel putin 300 de cuvinte pentru articol, redactarea textului (peste decent din punct de vedere gramatical, modul de transpunere a ideilor aliniate cu recomandarea serviciilor oferite de agentia de traduceri) si daca materialul a fost promovat si in retelele sociale.

 

Detalii si articolele cu care va inscrieti in comentarii.

 

8 comentarii la “Syncro Translation Services ofera bloggerilor premii consistente in bani

  1. Mulţumesc din suflet! Trebuie să trimitem noi datele pentru plată la o anumită adresă de e-mail sau aşteptăm să fim contactate în acest sens?

   Cu stimă,
   Ioana Radu

 1. Buna,

  Multumesc mult pentru vestea cea buna, am raspuns la mailul tau! Felicitari si fetelor pentru premii!
  Un an nou minunat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *