Servicii

SEO

 

O campanie de optimizare SEO (ambele cuvinte in aceeasi propozitie genereaza un nonsens) implica auditarea site-ului din punct de vedere tehnic cat si auditarea off-site. Acest lucru este necesar deoarece on-page-ul si off-page-ul au o importanta foarte mare intr-o campanie de SEO.

O auditare on-page + modificari in site nu dureaza foarte mult, dar cel mai mult ar dura modificarile realizate de programator, comunicarea cu programatorul si feedback-ul pentru modificarile realizate. In ceea ce priveste procesul de link building, off-site, este un proces care se intinde pe o perioada mai indelungata de timp.

Astfel, o campanie de SEO ar trebui sa se realizeze de la 6 luni la 1 an. De preferat ar fi un an.

 

 

SEO off-site

 

Procesul de link building este foarte important intr-o campanie de SEO. In optimizare cantitatea de link-uri inbound este mai putin importanta fata de calitatea link-urilor care trimit catre site-ul dvs. Linkurile relevante, provenite din surse de incredere cresc autoritatea si prezenta dvs. in online.

 

 

SEO Local

 

Daca aveti o afacere care se adreseaza doar pe plan local, atunci aveti nevoie de local SEO. Pentru cabinete de orice fel, restaurante, cafenele, cluburi, optimizarea locala este indicata, tocmai pentru ca audienta si clientii sa fie cei potriviti.

 

 

SMM

 

Social Media Marketing a luat amploare de ceva ani, iar daca esti o companie/ agentie/ magazin online sau de prezentare, o prezenta in mediile de socializare este necesara. Nu doar din prisma traficului generat, dar si datorita conversiilor pe care le genereaza social media.

 

 

ORM

 

Online Reputation Management sau Managementul Reputatiei Online se refera la imbunatatirea reputatiei dvs. in online. In esenta, rezultatele din SERPs n-ar trebui sa indice absolut nimic negativ despre afacerea dvs.

Clientilor nu ar trebui sa li se puna nici un semn de intrebare in momentul in care vor sa achizitioneze de la dvs. sau vor sa apeleze la serviciile oferite.

 

 

Audit SEO on-site

Acest proces presupune o verificare detaliata din punct de vedere tehnic a site-ului. Sunt mai multi factori care impiedica indexabilitatea site-ului, ranking-ul in motoarele de cautare, dar si factori care imbunatatesc experienta utilizatorului pe site.

Aici se va realiza o lista cu problemele identificate si rezolvarea lor, imbunatatiri, dar si explicatii atat pentru client cat si pentru programator.

 

 

 Audit SEO off-site

Una dintre cele mai mari probleme in ultimii ani, cel putin in viziunea motorului de cautare Google, o reprezinta spam-ul cu link-uri. Prin spam se intelege incercarea de manipulare a pozitiilor in SERPS prin postarea de link-uri catre site-ul propriu.

Aici se vor analiza backlink-urile site-ului dvs. si se va propune o strategie de linkbuilding astfel incat profilul de backlink-uri sa fie cat mai diversificat, eventual sa elimine semnalele negative care se trimiteau in trecut sau care inca se trimit motoarelor de cautare.

 

 

Consultanta SEO: realizare site/ shop online, redesign site/ shop online sau migrare pe alta platforma

In situatia in care doriti sa va realizati un website sau un shop online, ati optat pentru un redesign al site-ului sau doriti ca site-ul dvs. sa migreze catre o alta platforma, ofer consultanta astfel incat site-ul dvs. sa fie optimizat din punct de vedere SEO inca de la inceput.

Sau in situatia unui redesign, a unei migrari, sa nu se piarda efortul SEO depus pana in momentul modificarilor si sa se aduca imbunatatiri asupra site-ului.

 

 

Realizare site web pe WordPress sau magazin online pe Opencart

Fie ca sunteti interesati de un website pe platforma WordPress, simplu, static, de prezentare se poate realiza intr-un timp foarte scurt si la standarde la nivelul anului 2020 si cu un design personalizat. Totodata se poate realiza si shop cu design personalizat pe platforma Opencart cu functionalitati multiple: plata cu cardul prin intermediul unui procesator de plati, integrare cu firme de curierat, posibilitate de filtrare, etc. Proiectele realizate se pot vedea aici.

 

 

Daca aveti orice intrebare sau daca doriti o oferta personalizata contactati-ma!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *