SEO offsite se refera la promovarea in mediul online a site-ului propriu-zis. Acest proces este necesar in imbunatatirea pozitionarii in motoarele de cautare, cresterea vizibila a site-ului, prin: publicarea de articole pe site-uri nisate, activitate in mediile de socializare, etc.

In aceasta faza se vor castiga cat mai multe link-uri din site-uri de incredere, se vor scrie articole pe blog-ul site-ului cu continut ce va atrage de la sine linkarea catre site (linkbaiting), se vor realiza procedee de branding (cresterea vizibilitatii brandului), dar se va realiza o strategie pentru a castiga cat mai multe semnale sociale (share-uri si like-uri pe retelele de socializare).

Un specialist SEO cu experienta va sti care sunt sursele de incredere si relevante pentru nisa dvs., dar cel mai important, ce surse nu vor duce la o penalizare pentru site-ul dvs.

Pentru a putea realiza o strategie de SEO offsite, trebuie ca modificarile de SEO onsite sa fie realizate inainte de a trece la promovarea in mediul online sau cel putin sa se tina cont si de acest aspect in viitorul apropiat.

 

Pentru mai multe detalii sau o eventuala colaborare ma puteti contacta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *